Το ροζ ημερολόγιο

Η Αvon και η Εκστρατεία Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού Η Avon Cosmetics, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε εθνικό επίπεδο, έχει αναπτύξει πολύπλευρο και ιδιαίτερα σημαντικό έργο ενάντια στην πιο σοβαρή απειλή που αντιμετωπίζει η γυναίκα σήμερα, τον καρκίνο του μαστού. Η Avon Ελλάδας υποστηρίζει από το 2002 την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία (Ε.Α.Ε.) μέσα από σειρά ενεργειών, αλλά κυρίως μέσα από την πώληση ειδών ειδικά αφιερωμένων στην Εκστρατεία ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού. Το 2009 η Avon αγόρασε για την Ε.Α.Ε. μία κινητή μονάδα μαστογράφου, εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Η κινητή μονάδα αποτελεί σημείο αναφοράς στη μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού. Με στόχο να προσφέρει δωρεάν μαστογραφία, η μονάδα θα επισκεφθεί και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας, πραγματοποιώντας κατά μέσο όρο τριάντα δωρεάν μαστογραφίες την ημέρα. Έτσι, περίπου 10.000 γυναίκες ετησίως θα έχουν πρόσβαση στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής ή το εισόδημά τους. Σε αυτό το ταξίδι ζωής, σταθερά συνοδοιπόρος θα είναι η AVON, καλύπτοντας πλήρως τα έξοδα λειτουργίας, μετακίνησης, ιατρικών και διαγνωστικών υπηρεσιών της μονάδας σε όλη την Ελλάδα. Η προσφορά της Avon στις Ελληνίδες γίνεται ακόμη πιο σημαντική, αν αναλογιστούμε τις μεγάλες ανάγκες για μαστογραφικό προληπτικό έλεγχο στη χώρα μας.

Η έγκαιρη διάγνωση μιας ασθένειας που αντιμετωπίζεται με μεγάλη επιτυχία στα αρχικά στάδιά της, όπως είναι ο καρκίνος του μαστού, είναι μία επιλογή που πρέπει να προσφέρεται σε όλες τις Ελληνίδες. Με την πώληση του ροζ ημερολογίου, στόχος της Avon είναι να συνεχίσει να υποστηρίζει την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία, με έμφαση στη λειτουργία του κινητού μαστογράφου.

Ο κινητός μαστογράφος σύντομα θα μπορεί να ξεκινήσει το ταξίδι του, και ένα νέο ροζ Ημερολόγιο γεννιέται για να βοηθήσει την Εκστρατεία της Avon το 2010.

Ένα Ημερολόγιο που αξίζει κάθε γυναίκα να έχει στην τσάντα της ή να προσφέρει ως δώρο, για να της θυμίζει ότι πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της και να ζει την κάθε μέρα με αισιοδοξία και χαμόγελο!

Η παρουσίαση του ροζ Ημερολογίου θα γίνει την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009 στις 19.00 στο public Συντάγματος. pdiary Το Ημερολόγιο θα είναι διαθέσιμο τις τελευταίες μέρες του Οκτώβρη και μπορείτε να το βρείτε από τους Αντιπροσώπους Avon σε όλη την Ελλάδα ή στα καταστήματα Public και Reebok.

Source 1 & 2

Advertisements

One thought on “Το ροζ ημερολόγιο

  1. Χαίρομαι που υποστηρίζεις τόσο πολύ αυτή την προσπάθεια…..έχοντας προσωπική εμπειρία υποστηρίζω θερμά ότι η πρόληψη στην συγκεκριμένη νόσο είναι σωτήρια!!!Όσο πιο ενημερωμένες είμαστε τόσο καλύτερα!
    Επικροτώ την προσπάθεια της Avon κ βρίσκω εξαιρετικό το ροζ ημερολόγιο(θα πάρω σίγουρα)!!!

    xx

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s