Energie,Fall 07-08

Σκεπτόμενη μια μάρκα ανδρικών ρούχων να παρουσιάσω στο μπλογκ,κ όντας ολίγον ανίδεη περί του θέματος,δυσκολεύτηκα αρκετά να καταλήξω σε κάποια που να μου αρέσει,αλλά ταυτόχρονα να είναι ενδιαφέρουσα.Ώσπου ξαφνικά,αποφάσισα!Τι καλύτερο από τη μάρκα που εμπιστεύεται ο καλός μου,κ που ουκ ολίγες φορές έχω προτιμήσει για να του πάρω δώρο.Είμαι πολύ ευχαριστήμενη κ από τα τζιν της εταιρίας αυτής,αλλά κ από τα μπλουζάκια κ γενικά θα έλεγα ότι είναι casual χωρίς να φαίνεται πρόχειρη ή βαρετή.

Μπήκα λοιπόν στο σάιτ τους…θα το χαρακτήριζα εύχρηστο κ με καλό σχεδιασμό.Έχεις την δυνατότητα να δεις κάθε ρούχο κ σε βίντεο την ώρα της επίδειξης,έτσι ώστε να δεις την κίνηση του ρούχου,στοιχείο απαραίτητο για ολοκληρωμένη άποψη.Το κακό είναι βέβαια,ότι έτσι δε μπόρεσα να σας εξασφαλίσω καθαρές φωτογραφίες..

1.JPG

Σύνολο πρώτο.Απλό,λιτό,με μια μικρή δόση από χρώμα βλ. μπλούζα αλλά κυρίως χαλαρό.Ότι πρέπει για κάθε μέρα,στα συν του ότι κάθε μέρος του είναι εύκολο να συνδυαστεί με διάφορα στυλ.

2.JPG

Σύνολο δεύτερο.Μια πρόταση τελείως διαφορετική,βασισμένη στα κλασσικά κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας-μαύρο σακάκι,τζιν,άσπρο πουκάμισο-που όμως χρησιμοποιώντας δυο ιδιαίτερα αξεσουάρ κάνει το λουκ ξεχωριστό,ωραίο κ το κόκκινο κασκόλ κ το καπέλο.Στην Ελλάδα δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βγει κάποιος έτσι χωρίς να τον κοροιδέψουν.Υποθέτω μόνο αν είναι ¨κάποιος¨!Ζώνη κ παπούτσια,σε ουδέτερο σκούρο χρώμα για να συμπληρώνουν το σύνολο.

5.JPG

Σύνολο τρίτο.Χμ,τελικά νομίζω ότι τελικά όλη η κολεξιόν βασίζεται στο στοιχείο της ανατροπής.Γκρι φουτερ κ μαυρο τζιν,ως εδώ απλά κ σχεδόν αδιάφορα,το γιλέκο όμως κάνει όλο το λουκ πολύ πιο προσεγμένο κ σαφώς up-to-date.

6.JPG

Σύνολο τέταρτο.Για να είμαι ειλικρινής,δεν είναι του στυλ μου.Ειδικά η ελαφρώς μεταλλιζέ κρεμ καμπαρντίνα μου κάνει ¨κάπως¨.Εξετάζοντας τη όμως όσο γίνεται αντικειμένικα,ως πρόταση δηλαδή,είναι αρκετά καλή.Πάλι άλλωστε υπάρχει το γνωστό-πια-μοτίβο,κλασσικά κομμάτια(τζιν,ασπρο πουκάμισο,γράβατα)με εκκεντρικές λεπτομέρειες(ανοιχτόχρωμη καμπαρντίνα.καπέλο).Ασυνήθιστο αλλά καλόγουστο.Μου αρέσει η ζώνη.

7.JPG

Σύνολο πέμπτο.Ακόμα ένα μάθημα του πως να φοράς κάζουαλ κ ¨κυριλέ¨ ρούχα μαζί..;Βλέπουμε φουτερ απλό,γκρι ριγέ κ από κάτω ένα σχετικά εφαρμοστό τζιν,σε κλασσικό σκουρο μπλε.Λιτό κ το καπέλο.Κ τώρα το σακάκι.Σίγουρα ακολουθεί τις τάσεις της μόδας,τώρα αν θα αρέσει ή όχι,είναι καθαρά προσωπικό γούστο.

4.JPG

Σύνολο έκτο κ τελευταίο.Η υπόλοιπη κολλεξιόν κινείται όλη σε ρυθμούς ροκ-πανκ-έμο,που όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ δεν εκτιμώ.Δε μου αρέσει καθόλου,συγγνώμη!Αυτό το λουκ που διάλεξα έχει πανκ στοιχεία,αλλά σε ήπια μορφή,κ συνδυασμένο με τζιν κ μαύρο φούτερ,δεν είναι εκκεντρικό.

Κατά την περιήγηση μου κ στο υπόλοιπο σάιτ,βρήκα επίσης τον κατάλογο,απ’όπου επέλεξα δυο λουκ καθημερινά αλλά πολύ προσεγμένα.Τα τζιν τέλεια!

221.png

untitled-1-copy.png

Αυτά..Λογικά,θα αργήσω να ασχοληθώ με την ανδρική μόδα,όμως όταν το αποφασίσω ξανά,θα προσπαθήσω να παρουσιάσω πάλι κάτι ολοκληρωμένο κ με αρκετές φωτογραφίες.

3 σκέψεις σχετικά με το “Energie,Fall 07-08

  1. Theoro oti isos na eho simvali ligo sto na se parotrino na aholithis ke me tin andriki moda.
    Thelo na xeris oti ektimo idietera to gegonos oti toso sintoma ap to proigoumeno comment mou ekanes aftin tin parousiasi.

    Se efharisto ke kali sinehia stin poli kali doulia pou kanis

  2. Σ’ευχαριστώ κ πάλι για τα καλά σου λόγια!
    Η αλήθεια είναι ότι δέχομαι με χαρά προτάσεις κ συμβουλές για το μπλογκ,οπότε ήταν σίγουρο ότι θα δημοσίευα κάτι σχετικό με το σχόλιο σου σύντομα.

Σχολιάστε